Foto: MARCO BERTORELLO

AC Milans 18-årige kæmpetalent, målmanden Gianluigi Donnarumma, er blevet lagt for had i Milano, efter at han har annonceret, at kontrakten med klubben ikke bliver forlænget, når den udløber i 2018.

Nu afslører Donnarummas agent, den famøse Mino Raiola, nye dimensioner af hetzen mod den unge målmand.

18-årige Donnarumma blev angiveligt udsat for dødstrusler under de mislykkede kontraktforhandlinger.

FBL-ESP-LIGA-REALMADRID-VALENCIA

»Vi blev truet. Milan har mistet Donnarumma. Jeg tager ansvaret for hans valg. Men der blev skabt en særdeles fjendtlig og voldelig situation. Donnarumma blev truet, hans familie blev truet.

»Trusler om bænken og dødstrusler,« siger Raiola ifølge Mirror.

Agenten understreger, at det var AC Milans behandling af målmanden - og ikke økonomi - der var baggrunden for beslutningen om ikke at forlænge.

»Det var aldrig et spørgsmål om økonomi. Hvis der var to parter, der ville finde frem til en løsning, havde de gjort det. De (AC Milans ledelse, red.) behandlede en topspiller forkert. De var for ivrige.«

FILES-FBL-ESP-LIGA-SEVILLA-REALMADRID

»Vi kunne ikke længere acceptere bestemte trusler, bestemte spændinger, det psykologiske stress, klubbens passivitet over for Gigio (Donnarumma, red.),« lyder det fra Raiola.

Under søndagens EM-U21-landskamp mod Danmark blev Donnarumma mødt med ‘Dollarumma’-bannere, og undervejs i kampen blev han overdynget med falske dollar-sedler. Se situationen og læs historien lige her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.