Kasper Dolberg viste skarphed, da han både lagde op til et mål og scorede for Nice hjemme mod Brest.

Nice kunne dog ikke holde den 2-0-føring, som den danske landsholdsangriber havde været stærkt medvirkende til at skabe.

Brest kæmpede sig tilbage og scorede to gange, så kampen i den bedste franske fodboldrække endte uafgjort 2-2.

Dolberg slog til første gang efter 23 minutter, hvor han sendte bolden mod mål, så Adam Ounas bare skulle trille den det sidste stykke ind over stregen.

Ti minutter senere modtog Dolberg på kanten af offside bolden, og det så ud, som om det hele løb ud i sandet, da Brest-forsvaret kom på plads.

Men Dolberg tog et træk og sparkede 2-0-føringen i kassen med et fladt og præcist langskud.

Dolberg er oppe på ni ligatræffere i denne sæson.

Kort inden pausefløjt reducerede Samuel Grandsir, og syv minutter inde i anden halvleg fik Brest udlignet til 2-2 på et selvmål af Nice-stopperen Dante.

Backen Riza Durmisi, som er skiftet til Nice fra Lazio, kom ind efter 89 minutter uden at kunne ændre på resultatet.

Nice er med det uafgjorte resultat placeret på en ottendeplads med 37 point efter 26 kampe. Brest har 34 point lidt længere nede i tabellen.