Lyt til artiklen

Der var ikke noget smil at spore på den danske landsholdsangriber Kasper Dolbergs læber, da han blev flået ud i pausen af tirsdagens Champions League-opgør mod FCK.

Efter en ikke-godkendt præstation af Dolberg var det da også en lidt frustreret dansker, der efter kampen satte lidt ord på hans situation i den nye klub.

»Al begyndelse er svær. Det har været svært, men folk har været gode til at hjælpe mig og gjort, hvad de kunne for at få mig til at have det godt og få mig til at føle mig tryg og forstå, hvad der egentlig foregår. Men det er svært, når man ikke forstår, hvad der bliver sagt,« siger Kasper Dolberg til B.T.

I øjeblikket har en oversætter med sig, når han skal kommunikere med Sevilla-træner Jorge Sampaoli. Og netop Sampaoli har været ude med kritik af Dolberg op til opgøret mod FC København.

Foto: Julio Muñoz
Vis mere

Din træner rettede offentlig kritik af dig. Synes du, at det er den rigtige måde at gøre det på?

»Det er hans beslutning. Jeg havde selvfølgelig foretrukket, hvis han ikke havde gjort det. Men sådan har han valgt at gøre det, og det må jeg bare respektere.«

Du siger, det er en svær tid. Får du hjælp til at komme igennem det?

»Det er ikke værre. Det er ikke sådan, jeg har det ad helvedes til. Jeg har det jo fint, og jeg træner godt, er et godt sted og der er en god mentalitet her. Jeg får noget ud af det hver dag.«

Føler du, at træneren har tillid til dig?

»Vi har haft nogle snakke, og jeg føler, han tror på mig og har tillid til mig, men der er nogle ting, han gerne vil have, jeg ændrer og arbejder på. Men bare det, at han også har snakket med mig om det, det gør, at jeg føler mig inkluderet. Det er det vigtigste for mig.«

Med Sevillas sejr over FCK er københavnernes europæiske eventyr forbi. De kan kun få oprejsning af symbolsk karakter, når de i sidste gruppekamp møder Dortmund i Parken. Sevilla er med sejren sikret en plads i Europa Leagues knockout-fase.