Lionel Messi og Cristiano Ronaldo på samme hold. Det er en våd drøm for fodboldelskere, men i 2013 kunne det meget vel have været en realitet.

I hvert fald skriver svenske Aftonbladet, at dokumenter fra Football Leaks fortæller, hvordan den spanske kongeklub forsøgte at lokke rivalernes argentinske troldmand til den spanske hovedstad i 2013.

I TOPPEN AF ARTIKLEN KAN DU SE LIONEL MESSI GØRE SIG TIL OVERFOR BARCELONAS NYINDKØB PHILIPPE COUTINHO, DA HAN SCOREDE TO MÅL I COPA DEL REY.

LÆS OGSÅ: Landsholdet ramt af 'skandale': 'Det er i top-2 over ting, der skal være styr på!'

Det var i tiden, hvor Lionel Messi var involveret i en retssag omhandlende skattefusk, som han senere hen blev dømt skyldig i. Og netop den retssag forsøgte Real Madrid at bruge, så de kunne få Lionel Messi til klubben.

Angiveligt skulle Messis advokat, Inigo Juárez, have fortalt Lionel Messis far, Jorge Messi, at Real Madrid lovede at lægge pres på Spaniens premierminister Mariano Rajoy, så han kunne gå fri af anklagerne.

Og hele planen for Messis skifte lå klar. Real Madrids agent skulle have fortalt Jorge Messi, at klubben var klar til at indløse argentinerens frikøbsklausul, mens Messis advokat Inigo Juárez skulle mødes i et privatfly sammen med Real Madrids præsident Florentino Pérez, sportsdirektør Miguel Pardeza og klubbens advokat.

Men skiftet blev aldrig en realitet, og få måneder efter forsøget endte klubben i stedet med at punge ud efter den walisiske stjerne Gareth Bale.

Selv har Real Madrid været ude at sige, at ’dataene ikke matcher virkeligheden og er direkte forkert.

Se også