Simon Makienok er eftertragtet blandt især italienske Serie A-klubber, og et skifte rykker nærmere op mod transfervinduets lukning.
Simon Makienok er eftertragtet blandt især italienske Serie A-klubber, og et skifte rykker nærmere op mod transfervinduets lukning. Foto: Simon Laessoe

Meget tyder på, at Simon Makienok kan havne i Serie A, inden transfervinduet lukker

Interessen for Brøndby-angriberen Simon Makienok er langt fra ny. Men nu begynder det at gå fra interesse til konkret dialog for et par af bejlerne.

Bt.dk kan nu fortælle, at Serie A-klubben Palermo efter Simon Makienoks to scoringer mod Sønderjyske i søndags har rettet henvendelse til Brøndby for at komme til forhandlingsbordet. Man har forhørt sig hos sportsdirektør Per Rud om prislejet og villigheden til at sælge, og der skulle i disse dage være dialog omkring et salg.

Italienske pressekilder oplyser desuden, at andre Serie A-klubber som Cesena og Atalanta også er brændt varme på Simon Makienok, hvor flere italienske klubber befandt sig på Brøndby Stadion i søndags for at se på angriberen, der leverede varen i 2-0 sejren.

Per Rud befinder sig lige nu Sydafrika, hvor han er nede og besøge Brøndbys samarbejdsklub. Når Per Rud returnerer fra den tur, vil der efter al sandsynlighed befinde sig mindst et konkret skriftligt bud, og det kan også få øvrige bejlere til bordet.

transferINOUT


SSFintro


Flere klubber har allerede fået et klart nej fra Brøndby i et forsøg på at leje Makienok med forkøbsret.

Brøndbys sportsdirektør Per Rud bekræfter interesse for Simon Makienok, men understreger, at man ikke har travlt med at sælge den store angriber.

- Der er som altid masser af snak og stadig intet konkret på Simon. Jeg forventer, at han stadig spiller i Brøndby, når transfervinduet lukker. Jeg kan ikke komme ind på navne, men der er seks-syv klubber som konstant nævnes omkring Simon, siger Per Rud omkring Bt.dks oplysninger.

Tidligere har Brøndby krævet omkring 30 mio. kr. for Simon Makienok, men man skulle være klar til at sænke prisen et stykke nedad.

Brøndby vil dog givetvis sikre sig, at de kan hente en klassespiller som afløser, før de indvilliger i at sælge klubbens topscorer i sidste sæson.

Palermo har flere bud på Uruguay-angriberen Abel Hernandez fra især Premier League-klubber, og derfor jagter de en erstatning samt generelt forstærkning på angrebsfronten.

Simon Makienoks fysik og størrelse er meget eftertragtet i den italienske liga, og for nylig udtalte Atalantas direktør, Giovanni Sartori, også yderst positivt omkring Makienok.

- Han er en type angriber, som helt sikkert vil være god i Serie A, og han er helt sikkert interessant, sagde Sartori ifølge avisen L'eco di Bergamo.

Makienok blev årets spiller i Brøndby i sidste sæson, og han skulle også have meddelt Brøndby, at de gerne må gå videre i en forhandlingsproces på et konkret bud, så angriberen kan være væk fra Superligaen, før transfervinduet lukker.

I så fald bliver der nok at se til for Simon Makienok med klubskifte og bryllup, da han lørdag den 6. september skal giftes med kæresten Ibi Støving.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.