Daniel Iversen leverede en fin præstation i målet, da Danmarks U21-landshold spillede 1-1 i EM-kvalifikationen mod Polen.

»Jeg synes det gik udmærket. Men jeg er selvkritisk, og der er altid nogle småting, der kan gøres bedre. Måske kunne jeg have været en smule roligere på bolden,« sagde Daniel Iversen til B.T.'s udsendte på Aalborg Stadion.

Han er i indeværende sæson udlejet fra Premier League-klubben Leicester City til Oldham Athletic, der blot spiller i den engelske League Two.

»Planen er at jeg til sommer skal tilbage til Leicester, hvor jeg skal forberede mig til næste sæson. Men herefter regner jeg med, at blive udlejet igen,« sagde Daniel Iversen.

På spørgsmålet om, hvorvidt han ikke går efter at slå Kasper Schmeichel af Leicesters førstehold, svarede han benægtende.

»Nu har Kasper jo lige forlænget sin kontrakt med fire-fem år. Til sammenligning har jeg kun spillet seniorfodbold et år, og jeg må erkende, at der skal mere erfaring til at slå en kapacitet som ham af,« sagde Daniel Iversen, der understregede, at han stortrives i engelsk fodbold.

»Jeg er vokset både personligt og som spiller. Der er rigtig mange, som jeg kan lære en masse af. Den største forskel på at spille i Danmark og England er fysikken,« sagde Daniel Iversen.