Lyt til artiklen

FC København kunne have fået en stor profil på en af transfermarkedets sidste dage. Der blev arbejdet hårdt på det, men i sidste ende faldt det til jorden.

»Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg har prøvet heftigt på at få en spiller til. Men vi er ikke lykkedes. Vi har strakt os langt for en spiller. Det gik ikke. Det er stensikkert, at han ikke kommer. Vi havde en god følelse for et par dage siden, men nu er den død,« siger Ståle Solbakken.

FC København har brugt de seneste dage på at forsøge at hente en ny spiller. Det skulle ifølge B.T.s oplysninger have været en midtbanespiller, som man ellers troede, at man ville kunne få fat i. Men det bliver ikke til noget, og nu forventer Solbakken så kun at hente en enkelt spillere mere inden fredags aftens transferdeadline.

Ståle Solbakken efter sejren over Atalanta.
Ståle Solbakken efter sejren over Atalanta. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Vi kommer til at prøve at få en tredjemålmand. For det har vi brug for. Vi kan ikke have Kim Christensen. Men vi får svært ved at få nogen andre nu,« siger Solbakken med den sidste sætning som hentydning til en spiller på en anden position.

»Vi kan ikke bare købe for at købe.«

Og så kunne Ståle Solbakken ellers gå en tur ind og juble over sejren. Efter han lige have lavet 'penge-tegn' med sine hænder over bestyrelsesformand Bo Rygaards hoved.