Landsholdets Pione Sisto var hurtig til at erkende, at han ikke havde spillet sit livs bedste landskamp, da han som den allerførste landsholdsspiller kom trissende ud i mixed zone søndag aften.

Men måske var der en god forklaring bag Sistos nedtur, der kostede ham en nedslående karakter fra B.T. For drible-sputnikken havde i den forgangne uge brugt urimelig meget tid ... på et fly.

»Jeg har haft mange flyveture. Jeg ved ikke, om du har hørt om dem? Haha.«

Det er en kendt sag, at Pione Sisto misforstod en aftale med landsholdskammerater og fløj til Wien, hvor han mutters alene stod i lufthavnen og undrede sig.

»Og ikke nok med det. Jeg fik også vide, at jeg skulle tilbage til Celta, fordi de godt vidste, hvad der foregik. Så jeg fløj derned. Men lige da jeg lander i Spanien, kan jeg se på WhatsApp, at vi skal mødes i Danmark igen. Så jeg skulle tilbage igen, og det tager altså næsten syv timer at flyve fra Vigo til København! Så jeg har fløjet meget,« konstaterede Sisto.

Var det derfor, at du præsterede under niveau i kampen?

»Haha...nej, det var ikke derfor. Jeg ved godt, at jeg lavede nogle ikke-så-gode ting. Men jeg har stadig spillet rigtig godt på det seneste.«

»Det har altid været sådan op og ned, når man kigger på mine præstationer. Men nu er jeg nået hertil, og jeg skal bare fortsatte. For man kan da se, at jeg spiller på landsholdet, og at jeg starter inde, og at jeg spiller i Celta Vigo,« lød det fra Pione Sisto.