Søndagens kamp i Bundesligaen mellem Hannover og Leverkusen var en af de kampe, hvor ordet bizart vist er på sin plads. Kampen foregik i et så voldsomt snevejr, at det udeholdet havde en kæmpe fordel.

Faktisk havde de flere fordele. For Leverkusen havde til kampen valgt at trække i de hvide trøjer, og har du ikke fået taget kontaktlinserne i, ja så er det spørgsmålet om du overhovedet kunne se udeholdet på banen!

Værst var det dog, da Hannovers angriber Genki Haraguchi fik en friløber efter 33 minutters spil. Her rundede han elegant Michael Esser i Hannover-kassen, inden han sendte bolden mod mål til det, der lignede en sikker scoring.

Leverkusens højreback Julian Korb opgav endda at løbe afslutningen op, da han var sikker på, at den ville gå i mål. Men vejret ville det anderledes. Få centimeter fra stregen stoppede bolden fuldstændig op i sneen, som var den styret af Snurre Snup i Space Jam.

Det var med at knibe øjnene godt sammen, hvis man ville følge med i kampen mellem Hannover og Leverkusen søndag. Foto: SWEN PFORTNER

Dermed kunne Korb uden det store besvær samle bolden op og spille videre, som var intet hændt.

Hannover skulle dog senere få styr på, hvordan sneen fungerede. Efter 73 minutter fik de udlignet til 2-2, og så lignede det længe, at hjemmeholdet kunne ånde lettet op.

I 87. minut straffede Leverkusen dem så med scoringen til 3-2, der også blev slutresultatet. Fodbold, når det er allerværst!

Det betyder også, at Hannover stadig ligger under stregen i Bundesligaen med fem point op til kampen om nedrykning - og ikke direkte nedrykning til 2. Bundesliga.