Det er ikke mange måneder om året, at landstrænerne for alvor er på arbejde. Alligevel er det en yderst indbringende tjans. Her får du et overblik over, hvor mange penge landstrænerne ved den kommende EM-slutrunde skovler ind årligt.

Det er velkendt, at det engelske fodboldforbund ikke mangler penge. Det ses også tydeligt, når man kigger den opgørelse, som Finance Football har lavet. Med en årsløn på intet mindre end 37.500.000 kroner ligger Roy Hodgson nemlig nummer et på listen over de bedst betalte trænere ved EM.

I hælene på den den engelske landstræner kommer Italiens Antonio Conte med 34.000.000 kroner. En løn, som han ifølge flere englske medier kan se frem til at få fordoblet, når han efter EM skal stå i spidsen for Chelsea. Tyrkiets Fatih Terim indtager tredjepladsen

Værd at bemærke på listen er også, at Ruslands træner, Leonid Slutsky, arbejder gratis. Han overtog sidste sommer jobbet fra Fabio Capello, der, inden han blev fyret, angiveligt var en af de bedst betalte landstrænere i verden.

Det var højst sandsynligt til stor begejstring for det russiske fodboldforbund, der måtte betale en stor kompensation ved Capellos fyring, at Slutsky valgte at gøre landstrænerjobbet frivilligt, mens han samtidig fortsatte sit lønnede job i den russiske storklub CSKA Moskva.

Siden har Leonid Slutsky formået både at kvalificere Rusland til EM samt at vinde det russiske mesterskab med CSKA Moskva.

Østrigs landstræner Marcel Koller ligger nummer syv på listen med en årsløn på mere end 11 millioner kroner, mens Sveriges Erik Hamrén ligger nummer 19 med 'kun' 1.500.000 kroner om året.

Til sammenligning tjente Morten Olsen lige i underkanten af syv millioner kroner om året for at træne det danske landshold.

Her kan du se det samlede overblik over trænernes årslønninger.