Landstræner Thomas Frank løfter nu sløret for, hvad der fik DBU til at give Inters Patrick Olsen to kampes karantæne fra det danske U/19-landshold.

U/19-landstræner Thomas Frank kunne fortælle om Patrick Olsens karantæne inden onsdagens venskabskamp mod Tyskland. Efter sejren på 4-1 over fodboldstormagten løftede han også sløret for, hvorfor midtbanespilleren fra den italienske storklub har fået en reprimande.

- Han trådte over nogle interne regler, da vi var i Frankrig sidst (i slutningen af marts måned, red.). Det handler ikke om druk eller byture. Det kan jeg slå helt fast. Vi havde nogle interne regler om, at spillerne skulle blive på hotellet, og der var han udenfor hotellet. Men jeg kan slå helt fast, at der ikke var nogen alkohol, druk eller noget, forklarer Thomas Frank.

Patrick Olsen, der læner sig op af en debut på Inters bedste mandskab, sad på tribunen under sejren over Tyskland, og det gør han igen, når U/19-landsholdet på tirsdag spiller den første af tre EM-kvalifikationskampe i Portugal. Her er modstanderen Tjekkiet.

- Vi er helt afklarede Patrick og jeg. Vi kigger allerede frem. Han er en af de bedste spillere, og derfor er han i den her trup, siger Thomas Frank.

19-årige Patrick Olsen har spillet i Inter, siden han sidste sommer skiftede fra barndomsklubben Brøndby.