Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Nu kom billederne for første gang.

Det var i forvejen en kendsgerning, at Christian Eriksen træner sammen med ungdomsholdet i Ajax Amsterdam, Jong Ajax.

Onsdag aften delte klubben en video af danskeren, der træner med holdkammeraterne. Og det er da opløftende billeder, når man tænker på sidste gang, man så Christian Eriksen i aktion omgivet af holdkammerater. Det var da han faldt om mod Finland.

Videoen af den danske midtbanespiller starter med, at han træder ind på træningsbanen. Du kan se videoen herunder.

Efterfølgende udvikler den sig til mere end tre minutters video, hvor han skiftevis jonglerer, deltager i spillet, laver hælafleveringer og hamrer bolden i kassen.

Den 29-årige dansker leverer da også lidt lækkerier på banen, når han tørrer et par modstandere – blandt andet med den klassiske Michael Laudrup-finte.

Det er som sagt første gang siden hans frygtelige kollaps i juni sidste år mod Finland, at man ser videoer af Christian Eriksen, hvor han spiller med holdkammerater. Indtil videre havde der kun været billeder af stjernen, der selvtrænede i schweiziske Chiasso.

Sidst i videoen ser man Eriksen træne frispark, og her smadrer han også flere gange bolden forbi målmanden.

Der er selvfølgelig et stykke vej fra at træne med Ajax' ungdomshold til at spille en professionel kamp igen på højeste niveau.

Men ærlig talt – det er svært ikke at blive en smule rørt over at se ham, der var død i flere minutter, spille fodbold igen.