Jess Thorup ærgrer sig over Lyngbys 2-2-mål. Det kan FCK ikke være bekendt, siger han.

FC København kom i det 69. minut foran 2-1 mod bundholdet Lyngby, men minuttet efter løb Lyngby ned og udlignede til 2-2, som blev resultatet af mandagens superligakamp.

Den Lyngby-udligning irriterer FCK's cheftræner, Jess Thorup, efter det uventede pointtab.

- Jeg er skuffet over mål nummer to, hvor vi nærmest stod og småblundede lidt og lod en mand drible hele vejen igennem og lægge den stille og roligt tilbage. Det er ikke acceptabelt, og det kan vi ikke være bekendt, siger FCK-træneren.

FCK var kampen igennem dominerende og havde chancer til flere mål, end de to det blev til. Det skulle have givet tre point, mener Thorup.

- Ser man på alle statistikkerne, så skal vi vinde sådan en kamp ni ud af ti gange. Uafgjort kan vi selvfølgelig ikke være tilfredse med, når vi var foran to gange.

- Vi skal vinde sådan en kamp her, og det gjorde vi ikke. Det er jeg både pisse ærgerlig over og også lidt træt af, siger Thorup.

I Lyngby-lejren var det midtbanespilleren Mathias Hebo Rasmussen, som scorede begge sit holds mål, så Lyngby fik et tiltrængt point i bundstriden i Superligaen.

- Det var sindssygt dejligt, da den gik ind til 2-2 - også fordi det gav et point. Det er et stort point for os, og FCK havde gjort rent bord (i forårssæsonen, red.) inden i dag, så vi kan ikke være utilfredse med en remis, selv om man selvfølgelig gerne vil vinde, siger Lyngby-helten.

Lyngbys 2-2-mål udlignede et føringsmål, som blev sat ind af den nytilkomne FCK'er Lukas Lerager få minutter efter sin indskiftning.

Målet var Leragers første i Superligaen, men det var pointtabet til Lyngby, der fyldte mest for midtbanespilleren efter opgøret.

- Jeg er glad for mit indhop, men jeg er meget irriteret over resultatet. Vi skulle have tre point med herfra, og det er sgu lidt træls, det ikke blev til det, siger Lerager.

FC København er efter mandagens kamp nummer fire i Superligaen med to point op til AGF på tredjepladsen. Netop de to hold mødes på søndag.

Lyngby er næstsidst med ti point op til den rigtige side af nedrykningsstregen efter 17 runder.

/ritzau/