Det er en uvant situation for en professionel fodboldspiller at holde sig indendørs hver evig eneste dag.

Manchester City-stjernen Kevin De Bruyne er en af dem. I 14 år har han været vant til at forlade huset hver dag, men det er slut under corona-krisen, fortæller han i et interview med Het Laatste Nieuws.

Tiden er faktisk lig med en del bekymringer for den 28-årige midtbanespiller.

Han har eksempelvis været i tvivl om, hvorvidt hans egne børn var ramt af corona-virus. Du kan se en video af Kevin De Bruyne, der laver alternativ bentræning med sine små børn længere nede i artiklen.

»Det vigtigste er, at alle er sunde. Selvom der var symptomer for to uger siden. Først var den yngste søn syg, derefter den ældste og derefter min kone (Michèle Lacroix, red.). Jeg ved ikke, om de havde corona, men vi isolerede os,« forklarer De Bruyne om børnene halvandet og fire år.

Alle er nu raske, mens Kevin De Bruyne lever videre i uvisheden.

Den belgiske landsholdsspiller ved som så mange andre intet om, hvornår der skal spilles fodbold igen, og det er svært i forhold til træningen, der skal holde de inaktive spillere i form.

Selvom han svømmer og løber hver dag, er det slet ikke nok til at ruste ham til at spille turneringsfodbold igen fra den ene dag til den anden.

»Jeg har ingen idé om, hvornår vi skal spille igen,« siger Kevin De Bruyne og lufter sine bekymringer.

Opstarten kan nemlig få alvorlige konsekvenser, hvis ikke den håndteres ordentligt.

»Det er ikke nemt for en spiller. Man har ikke spillet i seks uger. Normalt har man behov for at træne op i tre til fire uger. Hvis vi starter med det samme igen, så bliver alle skadet efter et par kampe. Det kan ikke være meningen, men der er mange penge på spil.«

Samtidig mener belgieren, at det ville være en skam ikke at spille sæsonen til ende, men han understreger, at det skal gøres, hvis det kan undgå problemer fremadrettet. I skrivende stund ligger Manchester City nummer to i Premier League.