Morten Olsen fortsætter som landstræner mindst efteråret ud, og han sidder så sikkert, at Jim Stjerne Hansen endnu ikke har talt med andre emner om jobbet.

Det siger DBUs generalsekretær til BT, efter at han i onsdagens udgave af Jyllands-Posten slog fast, at de resterende VM-kvalifikationskampe bliver med Morten Olsen ved roret.

- Vores udgangspunkt er, at vi kører VM-kvalifikationen færdig, og så ser vi på det igen bagefter, siger Jim Stjerne Hansen til BT.

Så han sidder i hvert fald efteråret ud?

- Ja, det gør han.

Danmarks chancer for at kvalificere sig til VM i Brasilien i 2014 er meget små, og hen over sommeren har Jim Stjerne Hansen og Morten Olsen evalueret landsholdets hidtidige præstationer i VM-kvalifikationsturneringen - og især det ondskabsfulde 0-4 nederlag til Armenien den 11. juni.

Trods enigheden blandt de to om, at det ikke har været ret godt, forholder de sig stadig til den kontrakt, der gælder til sommeren 2014.

DBU fortalte på et pressemøde den 24. juni, at Jim Stjerne Hansen stopper i sit job med udgangen af i år, men at han som en sidste opgave forestår ansættelsen af en landstræner, men efter evalueringsmødet står det fast, at den opgave nu kan vente, og over for BT slår generalsekretæren fast, at han endnu ikke har ført samtaler med alternative kandidater.

- Det kan jeg sige helt klart: Nej, det har jeg ikke, lyder det fra Jim Stjerne Hansen.

BT har ikke kunnet få fat i Morten Olsen, der på et pressemøde den 6. august vil evaluere på den forgangne kvalifikationsturnering og se frem mod, hvad efteråret skal bruges til.