I målmandstræner Lars Høghs fravær har landsholdet lånt Leicesters målmandstræner, Mike Stowell, som stand-in for den danske målmandslegende.

Det kom frem i sidste måned, at Lars Høgh har fået konstateret kræft.

Høgh kan på grund af sygdomsbehandlingen ikke passe sit mangeårig job som målmandstræner på landsholdet og i Brøndby.

I hans sted har Leicesters målmandstræner stået for træningen af Kasper Schmeichel, Frederik Rønnow og Jonas Lössl i Danmarks to træninger frem mod Nations League-opgøret mod Wales i morgen aften i Aarhus.

Det skriver Eurosport-journalist Zak Egholm på Twitter.

Danmarks førstemålmand, Kasper Schmeichel, spiller til daglig i Leicester i Premier League, hvorfor Mike Stowells arbejdsmetoder må siges at være velkendte for den danske verdensstjerne.

Den 53-årige målmandstræner har en lang karriere som målmand bag sig i klubber som Manchester City, Wolverhampton og Bristol City.

Han har efter sin aktive karriere stoppede været tilknyttet Leicester i mere end 10 år som målmandstræner og first team coach, men har også ved flere lejligheder været midlertidig manager i klubben i kortvarige perioder.

Målmandstræner Lars Høgh under VM sammen med Kasper Schmeichel, Jonas Lössl og Frederik Rønnow. Vis mere

Siden nyheden om Lars Høghs sygdom kom frem, er det på de sociale medier også vrimlet ind med hilsner og varme tanker til den tidligere målmand, som er en legende i dansk fodbold og særligt i OB, hvor han stod hele sin lange karriere.

59-årige Lars høgh var senest med til VM for Danmark. Han har været målmandstræner for Danmark siden 2007.

Høgh har været tilknyttet Brøndby som målmandscoach siden 2016. Det er ikke første gang, at Lars Høgh er en del af Brøndby-familien, da han i perioden 2007 til 2012 ligeledes var målmandscoach for Brøndby.

Kampen Danmark-Wales spilles klokken 18 i Aarhus. Følg kampen LIVE her på bt.dk

Kasper Schmeichel ved dagens landsholdstræning. Vis mere