Hvem er landets største talenter? Det er en diskussion, der ofte kører, men nu kan du få svaret. For DBU har netop uddelt talentpriser for 2015, og de gik til en FC Nordsjælland-spiller, en FC Midtjylland-spiller og en Esbjerg-spiller.

Esbjerg-målmanden Jeppe Højbjerg tog prisen som Årets Talent i U21, FC Midtjylland-offensivspilleren Mikkel Duelund fik den i U19 og Nicklas Strunck blev årets U17-talent.

Jeppe Højbjerg fik store ord med på vejen af U21-landstræner Niels Frederiksen.

»Der er to typer målmænd. Dem, der kan blive topmålmand i Danmark, og dem, der kan blive international topmålmand. Du har potentialet til at blive international topmålmand. Det mener vi faktisk. På det personlige og mentale plan er du rigtig god at arbejde med,« sagde Niels Frederiksen.

Jeppe Højbjerg fik sin Superliga.debut søndag, da Esbjerg tabte 2-1 til FC København i Telia Parken. Men trods den knap så store erfaring på højeste niveau i Danmark, er målmanden ikke bange for at tale med stor selvtillid..

»Jeg har store ambitioner. Også større end Esbjerg, men lige nu handler det bare om Esbjerg og de udfordringer, der er her,« siger Højbjerg, inden han allerede sætter sigtet på en ny og større pris.

»Det er virkelig vigtigt for mig. Det er en god pris. Det er en af de ypperste som spiller. Nu gælder det om, at jeg skal have A-landsholdets pris,« siger Højbjerg.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.