En 12 år gammel spillesag fra Aalborg bliver ved med at forfølge Superliga-klubben Lyngbys succestræner David Nielsen.

Således kritiseres han i en ny bog, der er skrevet af den nordjyske eksrestauratør Ole Nielsen, fordi han angiveligt aldrig fik betalt de 1,3 millioner kroner, han lånte af Spillesboxens konkursramte ejer, Jørgen Madsen, tilbage.

»Den sag har jeg ingen kommentarer til. Hvad jeg har lavet af ting og sager i min ungdom, ser jeg ingen grund til at ribbe op i nu. Jeg skrev for efterhånden flere år siden min selvbiografi (»Sorte svin«, red.). Her omtalte jeg spillesagen, og jeg ønsker ikke at gentage mig selv,« siger David Nielsen, der understreger, at hans forhold til Ole Nielsen er fint.

»Jeg hilser gerne på ham. Han er jo far til Jimmy (Nielsen, red.), som jeg spillede på hold med i min tid i AaB,« siger David Nielsen.

Jørgen Madsen bekræfter den kommende bogs ord om, at Jimmy Nielsen straks betalte sin gæld på 240.00 kroner tilbage, mens David Nielsen fortsat skylder ham 1,3 mio. kroner.

Til gengæld kalder Jørgen Madsen det for bindegalt, at Ole Nielsen i bogen beskylder ham for at have kørt sin spillebutik i sænk ved med vilje  at have gamblet med de store pengebeløb, som Jimmy Nielsen og David Nielsen spillede for.

»Man lukker da ikke sin butik for at komme på ferie,« siger Jørgen Madsen, der efter han gik konkurs måtte sælge sin ejerlejlighed.

»Jeg har endnu ikke læst bogen. Men en del af det, jeg har allerede har hørt om den, er det rene galematias,« siger Jørgen Madsen.