David Nielsen har aldrig rigtig kendt sin far, og hvis han havde kendt ham, tvivler han på, at han var endt som Superliga-træner i AGF.

»Min personlighed bærer præg af, at jeg ikke har haft en faderfigur i mit liv. Hvis min far havde været en del af mit liv, så er jeg sikker på, at jeg ikke havde været så grænsesøgende, som jeg var, og så er jeg helt sikker på, at jeg ikke havde været cheftræner for AGF i dag,« siger David Nielsen til DRs hjemmeside.

Han mener, at det at være træner i Superligaen er et ekstremt job. Og at det kræver en ekstrem personlighed for at kunne påtage sig jobbet.

Den nu 41-årige David Nielsen var som kendt for som ung at rode sig ud i bl.a. vilde byture, slagsmål og gambling. Men han er med egne ord glad for, at han har begået en masse fejl og brugt dem til at udvikle sig. For man kommer aldrig ud på kanten, hvis der er balance, mener AGF-træneren.

David Nielsen voksede op med sin mor, der døde for 17 år siden. Han besøgte senest sin far som treårig. Om han lever i dag, ved han ikke, for han valgte at stoppe brev-korrespondancen, da moderen døde for ikke at ændre det billede, han har af sin far.

ØVERST PÅ SIDEN KAN DU SE ET INTERVIEW MED DAVID NIELSEN

Andre læser også