Han har været i klubben i otte år. Og det stopper ikke her.

For David de Gea har sat sin underskrift på en ny kontrakt med Manchester United.

Det oplyser klubben på Twitter.

»Det var været et privilegie at bruge otte år i denne fantastiske klub, og at have mulighed for at fortsætte min karriere i Manchester United er virkelig en ære,« siger 28-årige de Gea til klubbens hjemmeside.

David de Gea kom til Manchester United i 2011, og indtil videre er det blevet til 367 kampe mellem stængerne i den engelske storklub.

Noget, han ikke selv troede, han ville opnå.

»Jeg ville aldrig have troet, jeg kom til at spille over 350 kampe for denne her klub. Nu er min fremtid på plads, og det eneste jeg vil er at hjælpe holdet opnå det, vi vil og tror på vi kan - vinde pokaler igen sammen,« siger spanieren.

De seneste år har David de Gea været rygtet flere steder hen. Blandt andet skulle Real Madrid tidligere have været en af bejlerne, og tilbage i 2015 var der angiveligt en aftale på plads.

Den gik dog i vasken, fordi der gik noget galt, da der skulle styr på de sidste papirer. I år var det så PSG, der angiveligt var ude efter ham, men han bliver altså i det engelske lidt endnu.

David de Gea har skrevet under på en kontrakt, der løber til juni 2023, og der er mulighed for at forlænge med yderligere et år. Og forlængelsen er noget, der glæder klubbens træner, Ole Gunnar Solskjær.

»De sidste år har David bevist over for sig selv, at han er den bedste i verden og en vigtig del af vores plan, når vi skal føre Manchester United tilbage, til der hvor klubben hører til. David er en fantastisk person, og hans enestående kvaliteter giver den perfekte base til vores forsvar,« siger nordmanden.

Det har tidligere lydt, at David de Gea havde vilde lønkrav til Manchester United, hvis han skulle skrive under på en ny kontrakt. Tilbage i marts skrev Daily Mirror, at spanieren ønskede en 2,5-dobling af lønnen, som inden forlængelsen lød på 200.000 pund om ugen - svarende til lige over 1,7 millioner kroner.