Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

David Beckham er ikke blot kendt for at have været en stjerne på en fodboldbane.

For den i dag 47-årige tidligere landsholdsspiller gjorde sig i den grad også bemærket med forskellige frisurer og en særlig tøjstil.

Og i den forbindelse afliver han nu en myte om sin kone, Victoria Beckham, som han blev gift med tilbage i 1999. Hun var tidligere med i den succesfulde gruppe Spice Girls, ligesom hun også er designer, og sidstnævnte har givet anledning til en helt særlig fordom.

»Folk har altid troet, Victoria havde stor indflydelse på, hvad jeg havde på, hvad jeg gjorde ved mit hår eller mine tatoveringer,« fortæller David Beckham i et YouTube-interview med den tidligere fodboldspiller Gary Neville.

Men sådan forholder det sig ikke, fortæller legenden der understreger, at han altid selv har bestemt, hvad han har gjort med sit udseende.

»Jeg har altid selv besluttet mig for at have rent lædertøj eller rent denim på. Jeg elskede mode,« siger fodboldspilleren, der kalder hanekammen og de famøse cornrows for 'det mest kontroversielle, han har gjort med sit hår'.

Hans egen personlige favorit var, da han var skaldet, fordi det var nemmest at pleje.

Da snakken falder på konen afslører David Beckham, der i karrieren spillede for blandt andre Manchester United, Real Madrid og LA Galaxy, desuden, at det er ham, der har den største ordenssans i hjemmet.

»Der er nok nogle ting, jeg gør, og hun ikke gør. Jeg er meget renlig, og det er hun ikke. Altså forstået på den måde, at jeg rydder meget op, og det gør hun ikke,« fortæller han med et smil.

Andre læser også