IFK Göteborg var bagude ved pausen i kampen mod Häcken, men på mål af blandt andre Lasse Vibe og Kenneth Zohore lykkedes det at vinde kampen 3-2.

Malmö har allerede sikret sig førstepladsen i den svenske Allsvenskan, men der er fortsat tæt kamp om 2.- og 3.-pladsen, der giver adgang til europæisk fodbold.

Häcken er et af de hold, der fortsat kan nå at sikre sig en af de to pladser, så det var ikke en kamp, IFK Göteborg havde råd til at tabe. Men det var netop gæsterne, der tog en overraskende føring ved Alexander Jeremejeff. En stilling, der holdte indtil pausen.

Kort inde i anden halvleg var danske Lasse Vibe på pletten med sit 21. sæsonmål, og det gav hjemmeholdet blod på tanden. Der blev presset på for et føringsmål, og det kom tyve minutter før tid ved Gustav Engvall.

Søren Rieks spillede hele kampen for hjemmeholdet, men det var klubbens tredje dansker, Kenneth Zohore, der sikrede sejren endegyldigt i det 83. minut. Fiorentina-lejesvenden havde blot været på banen i ét minut, da han satte sit andet sæsonmål i kassen på et oplæg af Lasse Vibe.

Det lykkedes Häcken at reducere i kampens overtid, men det ændrede ikke på resultatet. Med sejren ligger IFK Göteborg på andenpladsen med ét point ned til Elfsborg. Der resterer to kampe tilbage i sæsonen.