Sevilla-træner Eduardo Berizzo har fået prostata-kræft.

Sådan lyder meldingen i flere spanske medier oven på klubbens formidable comeback i Champions League-gruppespillet tirsdag aften, hvor 0-3 ved pausen blev vendt til 3-3 mod Liverpool.

Her var det et forvandlet Sevilla-hold, der kom ud til anden halvleg - og det er der måske en forklaring på.

For det var angiveligt i pausen, at Eduardo Berizzo fortalte sine spillere om sin sygdom.

»Sevilla-træner har prostata-kræft, og fortalte angiveligt sine spillere om det i pausen. De var bagud 0-3 mod Liverpool, og kom tilbage og fik 3-3.Lad os håbe at han kan fighte som sine spillere for at slå kræften. Hav mod, 'Toto', skriver den i Spanien bosiddende journalist Ben Hayward.

Endnu er der ikke kommet en officiel melding fra klubben.

»Det er et personligt og kompliceret emne. Jeg foretrækker at vente til i morgen (altså onsdag, red.),« sagde Sevillas klubpræsident, Jose Castro, tirsdag til radiostationen Cope.

Liverpool-manager Jürgen Klopp sagde efter kampen - og efter at have smidt en 3-0-føring på 45 minutter:

»Vi stoppede med at spille fodbold.«

Simon Kjær var ikke med i Sevillas trup til kampen mod Liverpool, mens Michael Krohn-Dehli sad på bænken i alle 90 minutter.

Med det uafgjorte resultat er alt åbent i Gruppe E, hvor både Liverpool (9 point), Sevilla (8 point) og Spartak Moskva (6 point) kæmper om at ende på de to øverste pladser.