Lasse Schöne vil evaluere sin situationen efter sæsonen.
Lasse Schöne vil evaluere sin situationen efter sæsonen. Foto: Kasper Palsnov

Nej tak. Til 18 millioner kroner om året.

Sådan lød det fra Lasse Schöne, da den russiske fodboldklub Dynamo Moskva i sommer kom med et godt tilbud. Det afslører det hollandske medie De Telegraaf, der onsdag bringer et større interview med den danske fodboldspiller.

Sådan en lønsum ville ellers have gjort Lasse Schöne til en af dansk fodbolds højst betalte spillere, men sådan skulle det altså ikke blive.

Den 29-årige offensiv-spiller er altså stadig i hollandske Ajax Amsterdam, hvor han har kontrakt til sommeren 2017. Den blev forlænget for under et år siden.

NETHERLANDS SOCCER UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Men efteråret har alligevel ikke været helt godt ved danskeren. Ifølge De Telegraaf er han kun blevet benyttet i 865 minutter, hvor han mest optræder i ind- og udskiftningsstatistikken

Lasse Schöne afviser dog, at der kommer til at ske noget i dette transfervindue.

»Jeg er ikke typen, der giver op, og en vintertransfer ikke optimal. Jeg vil kæmpe for min plads,« lyder det fra Lasse Schöne til De Telegraaf:

»Og efter sæsonen må jeg så evaluere min egen præstation og se, hvad de fremtidige perspektiver kan være,« siger danskeren, der med er resten af holdet er på træningslejr i Tyrkiet.

SOCCER-EUROPA-AJA-MOL

Trods den manglende spilletid har erfarne Lasse Schöne dog en særlig rolle på Ajax-holdet, der notorisk er proppet med masser af unge spillere. Han er blevet en slags mentor for holdkammeraterne.

»Der kommer en masse unge fyre, der har en masse at lære. De er gode fodboldspillere, men livet som professionel er meget mere end det. Det prøver jeg at lære dem,« siger danskeren.

»Nu er jeg også vigtig i omklædningsrummet, og på den måde vil jeg gerne være med til at gøre en forskel og bidrage til titlen,« siger Lasse Schöne.

Ajax Amsterdam overvintrer på førstepladsen i Æresdivisionen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.