Jens Stryger Larsen spillede hele kampen for Udinese, der hentede en overraskende sejr på udebane.

Milano. Fodboldklubben Inter er ikke længere ubesejret i Serie A.

Det er en kendsgerning, efter at det lørdag blev til et nederlag på 1-3 hjemme mod Udinese.

Med den danske landsholdsspiller Jens Stryger Larsen i startopstillingen kom gæsterne fra Udinese på 1-0 efter 14 minutter.

Udineses Kevin Lasagne var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, da bolden susede fladt ind i hans fødder fra højre side.

Men glæden var særdeles kortvarig for Udinese, for bare halvandet minut senere stod det 1-1. Mauro Icardi overmandede sin direkte modstander og dirigerede bolden i nettet med foden fra kanten af det lille felt.

Efter en times spil vurderede dommeren, at Inters Davide Santon satte hånden ulovligt på bolden og pegede på pletten. Rodrigo De Paul straffesparket til en scoring.

Inter var millimeter fra en udligning i det 68. minut, da bolden tog overliggeren og sprang ud i feltet.

Målet udeblev, og i stedet slog Udinese til igen med 13 minutter tilbage.

Antonin Barak satte foden på et kraftfuldt indlæg fra venstre og afgjorde dermed kampen.

Inter fører fortsat Serie A med 40 point for 17 kampe. Napoli kan dog erobre førstepladsen med en sejr over Torino lørdag aften.