Lyt til artiklen

De to danske sportsstjerner Kevin Magnussen og Thomas Frank stødte søndag ind i hinanden.

Og det var ikke tilfældigt.

Sammen med sine spillere Ivan Toney og Ethan Pinnock var Thomas Frank på jagt efter Kevin Magnussen til grandprixet på Silverstone.

Men hvis den danske motorstjerne havde forhåbninger om, at det var en transferjagt, så han kunne skifte karrierespor til 'danskerkolonien' Brentford, så måtte Kevin Magnussen altså gå forgæves fra garagen. For besøget skyldtes noget helt andet.

Foto: Brentford FC
Vis mere

Ideen med danskermødet var, at Thomas Frank og Brentford skulle lære af Haas-mandskabet og Kevin Magnussen. Det fortæller fodboldtræneren til klubbens hjemmeside.

»Danmark er et lille land, så hver gang en af vores landsmænd klare sig godt, så kender vi til det.«

»Men jeg er interesseret i alle former for sport. Jeg elsker at lære, hvordan andre arbejder. Det er jeg fascineret af,« siger Thomas Frank.

Særlig på et enkelt område er Thomas Frank meget interesseret i Haas' og Magnussens rejse i Formel 1. Det fortalte han inden mødet med den danske racerkører.

»Jeg kommer til at tage en kop kaffe og snakke med Kevin. Vi kommer til at snakke om, hvordan han konkurrerer i en topsport på et hold, der har et mindre budget. Jeg har lyst til at lære, og jeg vil også forsøge at snakke med Guenther,« siger Thomas Frank.

Guenther Steiner er teamchef for Haas, og på en måde har de to chefer meget tilfælles. For Thomas Frank leder ligeledes et hold, som konkurrerer på et mindre budget end sine modstandere. Derfor kan besøget hos Haas give sportslig mening.

»En ting, jeg har lært på kryds og tværs af alle sportsgrene, og jeg kan også se det her, er, at hvis man har en klar strategi, en klar retning fra top til bund, og man arbejder hårdt hver dag med gode folk, så er det muligt at få succes. Det er det samme i alle sportsgrene og i enhver liga. Det synes jeg, at vi har i Brentford,« siger han.

Dertil fortæller den danske træner, at klubben vil gå ind og angribe i ligaen i et forsøg på at forbedre sig fra sidste sæson, hvor klubben endte som nummer 13.