Lyt til artiklen

Viborg-fansene har set frem til mødet med Premier League-mandskabet West Ham torsdag aften, men vejen til den engelske hovedstad London har langt fra været nemt for flere danske fans.

Problemerne startede allerede onsdag aften, da British Airways aflyste en afgang fra Billund, hvor mange af de 600 Viborg-fans, der skal se opgøret på London Stadium torsdag klokken 20.45, skulle have været med.

Det skriver TV Midtvest.

»Løsningen blev en overnatning på stengulvet i Billund Lufthavn, et morgenfly til Amsterdam og videre til London derfra. I værste fald havde vi også kørt. Men nu fandt vi flybilletter til Amsterdam, og så blev det den model,« siger den 34-årige Viborg-fan Glenn Pedersen til mediet.

Nogle Viborg-fans havde en noget bøvlet tur til London inden torsdagens brag mod West Ham.
Nogle Viborg-fans havde en noget bøvlet tur til London inden torsdagens brag mod West Ham. Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix
Vis mere

Han fortæller til TV Midtvest, at andre Viborg-fans var berørt af samme aflysning og måtte på andre ret så kreative flyafgange for at komme til London.

Nogle måtte mellemlande i Mallorca, andre i Hamburg og Frankfurt.

Men da der er tale om klubbens måske største kamp nogensinde, vil flykaosset nok ikke fylde så meget, når Viborg-spillerne løber ind på London Stadium i den afgørende kvalifikationskamp til Europa League. Et kæmpemæssigt stadion med plads til 60.000 tilskuere og mod en klub med store traditioner.

Du kan følge opgøret på bt.dk, hvor vi vil liveblogge fra braget.