Det er et krævende job at være fodboldtræner på højeste plan.

Og for danske Brian Riemer har jobbet så stor betydning, at han helt har droppet at have en kæreste.

Det fortæller han i et interview med belgiske Het Nieuwsblad, efter han over vinteren blev ansat i storklubben Anderlecht.

»Nogle mænd siger, at deres job er deres kone. Jeg er gift med fodbold. Jeg er så passioneret omkring fodbold, at jeg ikke har tid til en kvinde.«

»Jeg har levet forskellige liv, jeg har haft kærester. Men nu giver jeg 100 procent til mit arbejde,« siger den 44-årige danske træner, der med avisen joker, at han i stedet er gift med Anderlecht.

Og noget i den prioritering virker til at fungere for Riemer.

For den danske fodboldtræner har over de seneste år taget store skridt på jobfronten – og lige nu befinder han sig i den største rolle hidtil i karrieren.

I 2018 skiftede han således FC København ud med et job som assistenttræner for Thomas Frank i Brentford, og de to har altså ført den lille London-klub til de utrolige resultater, der blandt andet har udmøntet sig i en Premier League-oprykning og -overlevelse.

Nu er hans opgave med Anderlecht at rette op på kursen for den skrantende storklub, der for tiden er langt fra fordums styrke.