Efter at have brilleret i sæsonoptakten så det ud til, at 19-årige Jacob Bruun Larsen var meget tæt på startopstillingen i den tyske storklub Borussia Dortmund.

Kort inden sæsonens første kamp løb den talentfulde dansker dog ind i én af de skader, der allerede har været for mange af i hans korte karriere.

Men torsdag aften vendte han tilbage til grønsværen, da Dortmund spillede træningskamp mod Vfl Osnabrück fra den tredjebedste række. Og hvilket comeback!

Allerede efter en halv time havde det danske stortalent scoret hattrick. Og inden pausefløjtet havde han scoret yderligere én gang.

Foto: TANNEN MAURY
Vis mere

Efter 63 minutters spil kunne Jacob Bruun Larsen sætte sig ud på bænken til fyraften. Dortmund endte med at vinde træningskampen med 6-0, og mon ikke den unge dansker har givet cheftræner Lucien Favre lidt at tænke over, når den efter landskampspausen igen står på Bundesliga-bold.

Jacob Bruun Larsen skiftede allerede som 16-årig fra Lyngby til den tyske gigant, der i dag også har danske Thomas Delaney i truppen. Og tyskerne har store forventninger til den danske kantraket, der har scoret et hav af mål for klubbens ungdomshold.

I sidste sæson blev Jacob Bruun Larsen lejet ud til Bundesliga-rivalerne fra VfB Stuttgart, men det ophold blev aldrig en succes - blandt andet fordi træneren, der havde hentet ham, røg ind i en fyreseddel.

Den unge dansker kan desuden også skrive OL-deltager på sit cv. Han var - som 17-årig - nemlig en del af det danske hold, der i 2016 var af sted til OL i Rio de Janeiro.