Fra amatør i Skovshoved til landsholdsdebut på fem år. 

Karrieren er kun gået en vej – og det er op, op, op for Nicolai Vallys, der er Superligaens måske i øjeblikket hotteste spiller, og dermed må have vakt udenlandske klubbers interesse.

Det er nok også derfor, at det er med stor glæde, at den danske fodboldagent Mikkel Beck netop har annonceret, at hans agentfirma, Beckster International, og Brøndby-profilen har indgået en ny aftale.

»Altid dejligt at være sammen med en af vores klienter. Sammen er vi kommet langt på kort tid, men rejsen er langt fra slut. Vi er begejstrede over at fortsætte vores samarbejde de næste to år,« skriver Mikkel Beck på sin sociale medier.

Mikkel Beck, som har været fodboldagent siden han sluttede sin fodboldkarriere, er kendt for at have et stort internationalt netværk.

Den tidligere landsholdsangriber har blandt andre Simon Kjær og Lucas Andersen i sin stald foruden internationale navne som Lucas Digne, Mathew Ryan og Rony Lopes.

Det er derfor nærliggende at spekulere i, at Vallys og Beck spejder mod udlandet, da Vallys lige nu må være en attraktiv spiller for klubber i udlandet med det spil, han har vist i de seneste sæsoner i landets bedste række for først Silkeborg og nu Brøndby.

Vallys' gennembrud på øverste niveau er kommet sent i karrieren. Tidligere på måneden debuterede han for Danmark i en alder af 27 år kalde mod San Marino i Parken.

Offensivspilleren, som har kontrakt med vestegnsklubben frem til sommeren 2026, har scoret seks mål i sæsonens otte kampe. Han forventes at få en stor rolle for Brøndby i søndagens derby mod FC København. Følg kampen LIVE på BT.dk på søndag.