Hvis Nicolai Jørgensen gik og drømte lidt om, at hans hollandske klub Feyenoord ville løsne lidt op og lade ham tage til Newcastle, ser det ud til, at han godt kan åbne øjnene igen. For han får ikke lov at blive Danmarks dyreste spiller nogensinde i denne omgang.

Newcastle har gennem de seneste dage kredset meget om Nicolai Jørgensen, og de engelske medier Guardian og Sky Sports har fortalt om bud på 14 og 15 millioner pund, som Feyenoord dog har afvist med meldingen om, at de ønsker 20 millioner pund - 150 millioner danske kroner. Men nu er handlen ifølge det hollandske medie AD helt død.

Den hollandske avis skriver, at Feyenoord havde sat en deadline mandag aften kl. 18.00, hvis Nicolai Jørgensen skulle skifte. Den deadline er nu overskredet, og dermed må Nicolai Jørgensen angiveligt vente med drømmeskiftet.

Der er ellers stadig to dage tilbage af transfervinduet, der lukker onsdag aften ved midnat, men Feyenoord har sat sin egen deadline, som Newcastle altså ikke er vendt tilbage inden med et forbedret bud.

Den seneste dags tid har Newcastle da også været sat i forbindelse med andre angribere, efter det ellers virkede til, at Nicolai Jørgensen var manager Rafael Benitez' klare førsteprioritet. Liverpools Daniel Sturridge er i engelske medier blevet nævnt som en mulig ny Newcastle-angriber på en lejeaftale, men også West Bromwich er inde i billedet her.

For Nicolai Jørgensen betyder det et midlertidigt farvel til et prestigefyldt skifte, men med et halvt år til VM risikerer Åge Hareides foretrukne angriber heller ikke en tur på bænken, hvis det ikke går godt i Premier League. Nu skal han spille et halvt år mere i Feyenoord, hvor Robin van Persie til gengæld ånder ham i nakken, efter han blev hentet hjem til sin hollandske hjerteklub.

BT har forsøgt at kontakte Nicolai Jørgensens agent, Mikkel Nissen, for at få en kommentar til historien, men uden held.