Nyt land, nyt sprog, ny liga. Men ikke hjem til Danmark.

Det er realiteten for landsholdsspiller Jonas Knudsen, som skifter engelske Ipswich ud med Malmö FF.

Den 26-årige venstreback har på rygteplan været kædet sammen med nogle af de største klubber i Superligaen, men nu har Malmö FF netop annonceret, at Knudsen skal spille i Skåne-klubben i de næste fire år.

»Det føles rigtig godt, da jeg hørte om interessen fra Malmø, var der ingen tvivl. Det er en klub med høje ambitioner, og det tiltrækker mig,« siger Jonas Knudsen til klubbens hjemmeside.

Danmarks Jonas Knudsen og Kroatiens Ante Rebic under 1/8 finalen mellem Danmark-Kroatien på Nizhny Novgorod Stadium den 1 juli 2018.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Danmarks Jonas Knudsen og Kroatiens Ante Rebic under 1/8 finalen mellem Danmark-Kroatien på Nizhny Novgorod Stadium den 1 juli 2018.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Jonas Knudsen, som har en fortid i Esbjerg fB, har spillet seks landskampe for Danmark, og var blandt andet med til VM sidste sommer.

Han har dog primært været bænkevarmer for Danmark i Åge Hareides tid som landstræner.

Den solide venstreback har i de fire sæsoner spillet i Ipswich i den næstebedste engelske række.

I denne sæson rykkede klubben dog ud, og Knudsen meldte allerede i vinter ud, at han ville prøve nye græsgange. Dem har han nu findet på den anden side af Sundet i en af Sveriges største klubber.