'Fuck dig. Jeg slår dig ihjel. Dig og din familie. Vi ses.'

Sådan lyder en af de hårde beskeder, den danske landsholdsspiller Joachim Andersen har fået i kølvandet på mandagens kamp mod Liverpool.

Her gik bølgerne højt, og det blev for meget for nyindkøbte Darwin Nunez, der blev dækket op af den danske Crystal Palace-spiller.

Efter en infight valgte Nunez at nikke Joachim Andersen en skalle, hvilket gav et rødt kort, og det er den episode, der har fået mange af forskellige nationaliteter til at sende grimme beskeder, fortæller Joachim Andersen i en story på Instagram.

  • 'Håber du dør i helvede, dig og dit fucking land.'
  • 'Din store dumme idiot. Skam dig. Din store taber.'
  • 'Jeg håber, du og din familie lever et langt liv i smerte.'
  • 'Så du råber, skubber og peger på nogen men falder som en ynkelig kælling, når de vender sig for at fronte dig? Sikke et lille barn, du er.'
  • 'Du er en fucking skændsel. Hård mand, der går i gulvet, jeg håber, flyet styrter ned på vej tilbage til London. Fuck dig.'

Sådan lyder et udpluk af de grimme beskeder, Joachim Andersen har fået i kølvandet på episoden med Nunez. Og han fortæller, at der bestemt ikke er tale om nogle enkelte, der er røget til tasterne.

'Jeg har måske fået 3-400 af den slags beskeder i går aftes. Jeg forstår, man støtter et hold, men hav noget respekt og lad være med at spille hårde online,' skriver den danske stjerne, inden han viser, hvad der er dumpet ind i indbakken efter kampen.

Til slut skriver Joachim Andersen, at han håber, at både Premier League og Instagram vil gøre noget ved det.

B.T. har uden held forsøgt at få en kommentar fra den danske forsvarsspiller.

Situationen fik også stor opmærksomhed på de sociale medier, hvor reaktionerne har været af meget blandet karakter. Flere har rost Joachim Andersen for at være smart og spille en brandkamp, mens andre er fortørnede over danskerens opførsel. Det kan du læse mere om her.