Lyt til artiklen

Landsholdsanføreren for det danske kvindelandshold i fodbold, Nadia Nadim, modtog tirsdag Medieprisen. Danske Sportsjournalister uddeler hvert år Medieprisen til en person eller en organisation, som aktivt bruger etablerede medier samt sociale medier og giver deres fans et større indblik i deres liv som topatlet.

»På banen har du smilet med. I interviewet har du ofte et glimt i øjet, men du har også dybde i dine ord og den fortælling, du kommer med. Ikke mindst har du modet til at sige både til og fra. Det gør, at du i et meget fint felt er vinderen af Medieprisen,« sagde formand for Danske Sportsjournalister, Andreas Kraul fra DR, da han overrakte prisen til Nadia Nadim. Det srkiver dr.dk.

»Det er superfedt at få at vide, at folk også synes om det, jeg laver uden for banen. I sidste ende er det jo ikke noget, jeg gør, det er bare sådan, jeg er. Så det er jo fedt at få et skulderklap for at være den person, jeg er,« sagde Nadia Nadim.

De øvrige nominerede var badmintonspilleren Viktor Axelsen og fodboldtræneren David Nielsen (Lyngby).

Nadia Nadim fik overrakt prisen i Københavns Lufthavn, hvor det danske landshold var samlet, inden turen går til Holland, hvor EM begynder i den kommende weekend.

Tidligere har håndboldspilleren Daniel Svensson, fodboldklubben Hobro og fodboldspilleren William Kvist (FCK) modtaget prisen.