Viaplay-kommentatoren Niels Christian Frederiksen blev kørt over af Jürgen Klopp, da danskeren forsøgte at få svar efter nederlaget mod Manchester United.

Klippet, hvor Liverpools manager stormer væk fra interviewet, er for længst gået viralt og samlet op af de engelske medier, og det var en syret oplevelse for den danske kommentator Niels Christian Frederiksen at opleve den afbrudte samtale.

»Det sker aldrig. Jeg har aldrig set det før, så jeg blev vildt overrasket,« siger han til B.T. dagen efter FA Cup-kvartfinalen.

SE KLIPPET ØVERST

Der stoppede interviewede brat.
Der stoppede interviewede brat.
Vis mere

Efter en nats søvn er det ikke ligefrem, fordi han fortryder at have stillet Klopp sine spørgsmål.

»Han fyrer sig op, og der går også ild i ham, men come on, det er da fint at spørge om den manglende intensitet. Det svarer til at spørge Pogacar om, hvorfor han ikke kunne følge med Vingegaard, dengang han blev smadret under Tour de France.« 

Han forstår Jürgen Klopps frustration, for det kunne have været en drømmeafslutning på den glorværdige Liverpool-tid at slutte med en finale på Wembley.

»Han er en ekstrem vinder, en toptræner og et fantastisk menneske. For mig går der ingen skår af ham på grund af det interview, og jeg har stadig lige så meget respekt for ham.«

Mange har reageret på, at Klopp kalder Frederiksen ude af form, og det angreb har bredt sig som en steppebrand. 

Den danske kommentator vil godt aflyse misforståelsen om, at han skulle være blevet kaldt tyk - Liverpool-manageren henviste i stedet til, at Viaplay-profilen var ude af form rent journalistisk, påpeger han.

»Den misforståelse vil jeg godt mane til jorden, men det opstår jo, fordi det er et følsomt emne for mange herovre i England.«

Er du så ude af form rent journalistisk?

»Haha, det må andre vurdere. Men jeg kan ikke afvise det,« lyder det med et grin fra Frederiksen.

Rasmus Højlund og Christian Eriksens klub snuppede semifinalepladsen for næsen af Liverpool og møder Coventry i kampen om at komme på Wembley. Den anden FA Cup-dyst står mellem Manchester City og Chelsea.