Den nu tidligere TFC Odsherred-angriber Yousef Ghani er blevet meldt til politiet, efter han i lørdags slog to spillere fra fodboldklubben FA 2000.

Det skriver SN.dk.

Optrinnet skete efter kampen mellem FA 2000 og TFC Odsherred i Danmarksserien, da Yousef Ghani ventede i omklædningsrummet på de to spillere fra FA 2000. Derfor valgte klubben at melde angriberen til politiet.

»Der bliver råbt mindre pæne gloser mellem Ghani og vores spillere, men intet racistisk, selv om de fleste af gloserne næppe hører hjemme i et pænt teselskab. Det hele kulminerer med, at Ghani står og venter på to af vores spillere, som han udøver vold imod lang tid efter kampen er slut. Den ene af episoderne er så grov, at Ghani nu er politianmeldt,« fortæller FA 2000's sportschef' Steffen Dam' til SN.dk.

Odsherreds sportschef, Henrik 'Småtte' Pedersen, og cheftræner Erdogan Aslan sagde efter kampen, at FA 2000 selv bar en del af skylden, da de havde sendt en række racistiske kommentarer af sted.

Og den præmis køber FA 2000 til en vis grad.

»Vi kan bekræfte, at der er i kampens hede fra trænerbænken er råbt en kommentar, der kan tolkes racistisk, og har den virket sådan på TFC Odsherred, beklager vi naturligvis mange gange og giver en uforbeholden undskyldning,« siger Steffen Dam.

Yousef Ghani blev efter hændelsen bortvist fra TFC Odsherred.