Uffe Bech stjal mange overskrifter tirsdag, da den tyske avis Bild skrev, at den tidligere danske landsholdsspiller og nuværende Greuther Fürth-spiller var blevet dømt for at bide en mand i armen og angiveligt skulle være idømt 50 daglige rater på 1.000 euro.

Men det stemmer altså langt fra overens med Uffe Bechs egen version. Ifølge Uffe Bechs lejr, hvor Ivan Marko Benes er spillerens agent, er det decideret usandt, når Bild beskriver episoden, der udspillede sig 28. august 2017 i VIP-områet på Hannovers hjemmebane, HDI Arena.

Ifølge Uffe Bech-lejren var det den danske fodboldspiller, der blev angrebet. En person fra Uffe Bech-lejren beskriver episoden således:

»Han (Uffe Bech, red.) blev tværtimod i sit sæde angrebet af en flok stærkt berusede og generelt provokerende Schalke-fans, hvoraf den ene – foran en lang række vidner – bagfra tog kvælertag på danskeren, der herefter handlede i nødværge og kortvarigt bed overfaldsmanden i armen, til han løsnede trykket på angriberens luftveje.«

Bild skrev tirsdag, at Uffe Bech var blevet sur over en insisterende fan, der ønskede en selfie med spilleren, og den tyske avis skrev også, at Uffe Bech var blevet idømt bøder svarende til 50.000 euro. Det passer dog ikke, for Uffe Bech er ikke blevet dømt, men derimod indkaldt til afhøring for en episode.

»Jeg er ked af den misvisende omtale, for jeg handlede i rent selvforsvar, og det er der heldigvis mange, der kan bekræfte. Derfor ser jeg også frem til at forklare mig over for politiet og blive renset i denne her på mange måder groteske sag. De skriftlige udsagn fra fire forskellige vidner tegner alle det samme billede, nemlig at jeg blev overfaldet – ikke vice versa,« siger Uffe Bech.