Fire kampe. Fire sejre.

De danske fodboldkvinder indkasserede tirsdag mod Montenegro for første gang mål i VM-kvalifikationen, men Danmark holder alligevel den ensrettede vej mod VM i 2023.

Landstræner Lars Søndergaards udvalgte tog trods en jævn præstation og fraværet af anfører Pernille Harder en sikker sejr på 5-1, da holdet gæstede Montenegro.

Dermed har Danmark fortsat maksimumpoint i kvalifikationsgruppen efter fire kampe. Det samme har Rusland.

Til gengæld kan russerne ikke matche Danmarks vanvittige målscore. Med sejren tirsdag lyder den på utrolige 28-1 efter bare fire kampe.

Ti af de scoringer har målræven Signe Bruun sendt i nettet.

Danmark åbnede dog noget henholdende i tirsdagens kamp. Spillet var langsomt, og afleveringerne manglede præcision.

På det niveau kunne Montenegro godt være med i spillet. Men Danmark er et hold med selvtillid, og i hjemmeholdets felt var danskerne kyniske.

Efter 17 minutters spil vendte Stine Larsen rundt i feltet og sendte fladt Danmark i front, inden målmageren Signe Bruun udbyggede føringen ti minutter senere.

Niveauforskellen på de to hold kom stille og roligt mere til udtryk. Kampen var reelt afgjort allerede ved pausen, da Sofie Svava efter 40 minutter udnyttede et kæmpe drop af Montenegros målmand og gjorde det til 3-0.

Derfor kunne Lars Søndergaard også med ro i sindet skifte et par spillere inden de sidste 45 minutter.

Her måtte han efter otte minutter se sit hold indkassere det første mål i kvalifikationen. Lene Christensen i målet så ikke for godt ud, da Armisa Kucs hovedstød gled mellem hænderne på den danske målmand.

Spænding i kampen kom der dog ikke. Minuttet efter headede Sanne Troelsgaard målet til 4-1 ind, og små 20 minutter før tid gjorde Stine Larsen med sit andet mål det til slutresultatet 5-1.

Danmarks næste kamp i kvalifikationen er 25. november, hvor holdet gæster Bosnien-Hercegovina. Den omvendte kamp i Danmark for fem dage siden vandt danskerne med 8-0.

Inden da kan Lars Søndergaard og spillerne se frem til torsdag, hvor der trækkes lod til EM-slutrunden næste sommer. Her er Danmark i tredje seedningslag.