Her kan du læse BTs karakterer til Danmarks spillere i storsejren på 5-1 over Irland, der sender Danmark til VM i Rusland i 2018.

Kasper Schmeichel
Tøvede et splitsekund ved Irlands mål og kom på mellemhånd. Havde senere en fin hånd med i spillet, da en irsk afslutning kunne havde bragt panik.
4

Andreas Christensen
Kom skidt fra start og havde placeringsproblemer på den uvante højre back, men spillede sig op. Især efter sit oplæg til Irlands selvmål.
7

Simon Kjær
Anføreren er garant for en gedigen indsats. Således også mod Irland, hvor han dog ikke kunne frikendes for et par lidt løse markeringer.
7

 
Først fumler Andreas Christensen bolden over stregen, og tre minutter senere hugger Eriksen Danmark på 2-1!
Vis mere

Andreas Bjelland
Rolig udstråling, gode placeringer og lækkert afspil. Var aftenens sikreste mand bagude og en god igangsætter af det offensive spil.
10

Jens Stryger Larsen
Kæmpe fight i begge ender af banen. Kom til en enkelt pæn chance, hvor han pådrog sig en skulderskade
7

William Kvist
Spillede en stor kamp med mange vellykkede afleveringer frem ad banen og kom i vejen for uhyre meget. Styrmanden på den defensive del af danske midtbane.
12

Thomas Delaney
Sikker i pasningsspillet hvor han stort set var uden fejlafleveringer. Anonym i kampens begyndelse, men voksede med holdet, som kampen skred frem.
10

Christian Eriksen
Først den scoring til 2-1! Så den til 3-1! OG SÅ DEN TIL 4-1! 12-skalaen er for lille til Christian Eriksen, der denne aften kronede sig selv som kongen af dette landshold.
13

Yussuf Poulsen
Startede angrebet og lagde selv op til 2-1 målet. Som altid flagrende i sit spil, men til konstant irritation for irerne. En dedikeret indsats med afgørende momenter.
7

Nicolai Jørgensen
Uheldig med sin clearing ved 1-0, men generelt langt bedre end i lørdags. God spilstation og spillede en vigtig rolle i 2-1 målet.
7

Pione Sisto
God i kombinationerne, konstant aktiv. Ikke altid lige heldig med udfaldet af sine aktioner, men fremragende dribling og oplæg til 1-1, da kampen vendte.
10

Åge Hareide
Ændrede i sin startformation og fandt den rigtige kombination af spillere. Holdet var perfekt sat op, og kaninen AC stod tilmed bag 1-1 scoringen. Åge-lé!
12

 
Christian Eriksen scorer sit andet mål i kampen. Danmark foran 3-1 mod Irland.
Vis mere