Takket være en dansk katastrofe-start vandt Brasilien 3-1 i EM-testkampen mod Morten Olsens udvalgte.

Danmark tabte den første af de to testkampe op mod EM-slutrunden med 1-3 til Brasilien efter en hæslig start.

Brasilianerne kom foran efter otte minutters spil på et langskud fra Hulk, der tog chancen syv-otte meter uden for feltet. FC Porto-angriberen skød hårdt og fladt, men Thomas Sørensen i det danske mål burde have taget hans skud.

Fem minutter efter lavede Niki Zimling selvmål, og for at gøre den triste danske start helt elendig, så måtte både målmand Thomas Sørensen og Lasse Schøne lade sig udskifte med skader. Ind i stedet kom Stephan Andersen og Thomas Kahlenberg.

Fem minutter før pausen begik Daniel Agger dødssynden at drible som bageste mand. Han mistede bolden, og Hulk kom efterfølgende lidt for let rundt om Simon Kjær, der var løbet tilbage for at rydde op. Efterfølgende kunne Hulk let udplacere Stephan Andersen.

I starten af 2. halvleg brændte Daniel Agger en kolossal chance, da han fra to meters afstand præsterede at sende bolden forbi mål.

Anden halvleg var generelt meget bedre fra dansk side, men det skal også tages med i betragtning, at brasilianerne nu havde den føring, de gerne ville have.

Det lykkedes også for de rød-hvide at få scoret. Det skete 20 minutter før tid, hvor Niki Zimling driblede godt i venstre side af straffesparksfeltet og lagde bolden ind til Nicklas Bendtner, som på kanten af off-side sendte bolden forbi den brasilianske målmand, Jefferson fra Rio-klubben Botafogo.

Det forblev 1-3, og Danmark må håbe på bedre spil og resultat mod Australien på lørdag.