Hvordan kan vi undgå at vinde U21-EM, når tre af de største profiler ved slutrunden er danskere? Det spørgsmål melder sig, når man med stor begejstring læser den oversigt over slutrundens 50 mest spændende navne, som bleacherreport.com har lavet.

Danmark er i den grad flot repræsenteret, når man gennemgår de 50 mini-portrætter, som det amerikanske medie har lavet for at beskrive de mest interessante spillere ved slutrunden.

»Spillerne er rangeret efter deres underholdningsværdi, og hvor overbevisende de er. Fyrene i toppen? Dem må du ikke gå glip af,« lyder det i introduktionen.

Og så vælter det ellers frem med danskere i top 50. Her er alle de danske spillere, som Bleacher Report har valgt at rangere:

48: Nicolai Brock-Madsen, Randers
41: Jannik Vestergaard, Werder Bremen
33: Andreas Christensen, Chelsea
32: Pione Sisto, FC Midtjylland
9: Yussuf Poulsen, RB Leipzig
4: Viktor Fischer, Ajax
1: Pierre-Emile Højbjerg, Bayern MünchenAltså tre danskere i top 10, og Pierre-Emile Højbjerg helt på toppen som den mest spændende af alle profilerne ved U21-EM. Om Højbjerg hedder det:

»Pierre-Emile Højbjerg er vores stjernespiller hos Danmark, og han er hjertet i Jess Thorups hold. Med nogle nøglespillere ude på grund af skader hos det skandinaviske mandskab, heriblandt Aston Villas Jores Okore, så er det op til Højbjerg at trække sit hold igennem en krævende pulje.«

»Bundesliga-fans vil være bekendt med Bayern München-spilleren, som hjalp Augsburg frem til en Europa League-plads, mens han var udlejet til dem. Han er en boks-til-boks dynamo, der råder over utrolige evner og power.«

»Hans smag for et spektakulært mål gør ham farlig i hver eneste kamp, og det gør ham til vores nummer 1-valg.«

Mens Bleacher Report altså har ret godt styr på de danske profiler, kniber det noget mere hos ellers så respekterede Sky Sports. Her ser man nærmere på fem Premier League-udlændinge, som man forventer vil gøre sig bemærket under EM-slutrunden, og to af dem er danskere, Jores Okore og Andreas Christesen. Men Okore har som bekendt måttet melde afbud på grund af en skade, så man kommer til at kigge langt efter Aston Villa-forsvareren, selvom han var med i FA Cup-finalen mod Arsenal.