På et mål scoret cirka ti minutter før slutfløjt vandt HB Køge 1-0 over Nykøbing FC i fodboldens 1. division.

Det var ikke køn fodbold, der blev spillet på Capelli Sport Stadion i Køge lørdag eftermiddag.

Her tog Daniel Aggers mandskab, HB Køge, imod Nykøbing FC i fodboldens 1. division.

Gæsterne kom egentlig frem til flest muligheder i kampen, der aldrig blev nogen mindeværdig oplevelse, men alligevel var det hjemmeholdet, der endte med de tre point.

William Madsen endte som matchvinder, da han i 83. minut scorede kampens eneste mål, så det endte med en 1-0-sejr til HB Køge.

Midtbanespilleren kom først på et indlæg fra Pierre Larsen og headede bolden i nettet. Madsen blev skadet i situationen og måtte lade sig udskifte lige efter sin scoring.

Sejren sender Køge op på 12 point for lige så mange kampe. Det rækker til en syvendeplads i tabellen. Nykøbing har tre point mere end Køge på sjettepladsen.

Jammerbugt FC og Hvidovre IF mødtes også lørdag. Sidstnævnte tog en sejr på 2-0 og er nu på fjerdepladsen med 22 point, fem færre end topholdet FC Helsingør.