Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Rygterne om, at Kasper Schmeichel er på vej væk fra Leicester, er taget til, efter den danske landsholdskeeper blev vraget i klubbens 5-1-sejr over Watford i sidste weekend.

Selvom Schmeichel er tilbage i buret til aftenens kamp mod Chelsea, mener flere engelske medier at vide, at den 35-årige dansker ikke er en del af Leicesters fremtidsplaner.

Til trods for en rolle som anfører i klubben skriver Daily Mail og The Telegraph, at Schmeichel kan blive solgt denne sommer, for at klubben i stedet kan hente Brightons spanske keeper, Robert Sánchez, til Leicester City.

Den 24-årige spanier skulle være en dyr herre at købe fri fra sin kontrakt – angivelig helt op mod 440 millioner kroner. Derfor mener de engelske medier at vide, at man kan være interesseret i at lade Kasper Schmeichel finde en ny klub, da han er blandt de bedst betalte i Leicester efter 11 år, hvor danskeren har været med til at vinde en sensationel Premier League-titel og en FA Cup-sejr.

Foto: DYLAN MARTINEZ
Vis mere

Samtidig har Kasper Schmeichel, der kom til Leicester City i 2011 for blot en million pund, svarende til lidt under ni millioner kroner, ytret tidligere på året, at han muligvis kunne være klar på nye udfordringer efter denne sæson.

Leicester-manager Brendan Rodgers har kommenteret på Schmeichels situation i klubben, og han lagde ikke skjul på over for den engelske presse, at den danske landsholdskeeper efterhånden er en aldrende herre.

»Han er meget glad for at være her. Selvfølgelig er han ved at nå den alder, hvor han kan krydse målstregen et lille stykke nede ad vejen, men i mine samtaler med ham har han været meget glad,« sagde Brendan Rodgers på et pressemøde og fortsatte:

»Han har et år tilbage. Det er vigtigt for ham, og for os er han i den bedste stand, han overhovedet kan være i. Jeg tror, ​​han vil fortsætte med at tage kampen op og fortsætte sin karriere her, og indtil nu har han haft en fantastisk karriere. Jeg har fortalt Kasper, at han skal spille mod Chelsea og Southampton,« fortalte Brendan Rodgers om danskerens fremtid.