Ét mål var nok til at sikre Atalanta en sejr over Bologna, og målet blev sat ind af Andreas Cornelius.

Bergamo. Andreas Cornelius kom på måltavlen for anden gang i den italienske Serie A søndag eftermiddag.

Den danske landsholdsangriber begyndte på bænken for Atalanta, men kom ind og sikrede holdet en 1-0-sejr hjemme over Bologna.

Cornelius blev skiftet ind efter 51 minutter i stedet for Bryan Cristante, og den offensive satsning skulle vise sig at være en god idé.

20 minutter senere modtog Cornelius bolden i feltet fra midtbanespilleren Remo Freuler, og den tidligere FC København-angriber viste sine evne for at score mål.

Cornelius fik tæmmet bolden og lagt den perfekt til rette for sig selv, hvorefter han sikkert satte afslutningen til venstre for Bologna-keeper Antonio Mirante.

Målet kommer på et godt tidspunkt for Cornelius, som har haft det svært på det seneste i Atalanta.

For to kampe siden oplevede Cornelius den ydmygelse at blive skiftet ud efter en halv time i en 2-2-kamp ude mod Juventus.

Cornelius havde ikke spillet godt i den kamp, og træneren valgte at ofre danskeren i en taktisk ændring.

Med søndagens knebne sejr har Atalanta 12 point efter ni kampe og indtager en placering som nummer 12. Bologna har to point mere på ottendepladsen.

I en af søndagens øvrige kampe i Serie A spillede AC Milan skuffende kun 0-0 hjemme mod Genoa.

I den kamp blev Milan-nyindkøbet Leonardo Bonucci udvist efter 25 minutter for en albue i hovedet på en Genoa-spiller.

Milan, som havde store ambitioner i denne sæson, har med en placering som nummer 11 blot 13 point efter ni kampe.

AS Roma lykkedes med at vinde 1-0 ude over Torino på et flot frisparksmål af Alexander Kolarov efter 69 minutter.

Romerne har 18 point efter otte kampe og er placeret på femtepladsen. Napoli, som spillede 0-0 hjemme mod Inter, fører rækken med 25 point efter ni kampe. Inter følger lige efter med 23 point.

Juventus vandt senere søndag 6-2 ude over Udinese og er placeret på tredjepladsen med 22 point efter ni kampe.

I storsejren scorede Udinese to selvmål, mens den tyske midtbanespiller Sami Khedira scorede to gange for den forsvarende mesterklub.

De øvrige Juventus-mål blev sat ind af Daniele Rugani samt Miralem Pjanic.

For Udinese scorede Stipe Perica og Danilo, mens Jens Stryger Larsen kom ind og fik de sidste 20 minutter på banen.