Peter Schmeichel gør comeback på dansk tv. Den tidligere landsholdsmålmand har efter BTs oplysninger takket ja til at blive ekspert på 6'eren, som blandt andet har rettigheder til Premier League.

Det er en liga, som Peter Schmeichel selvsagt har et enormt kendskab til, efter han selv har spillet i den bedste engelske række i 10 sæsoner og opnået 350 kampe - og fejret et hav af triumfer med Manchester United.

Samtidig byder forårets afgørende Premier League-kampe på en ekstra dimension for Peter Schmeichel, da hans søn, Kasper, er en nøglefigur på det Leicester-mandskab, som sensationelt ligger nummer et med 12 runder tilbage.

Med ansættelsen på 6'eren returnerer Peter Schmeichel til de danske tv-skærme, hvor han sidst var at finde i  sommeren 2014 - dengang som VM-vært på TV2.

Tidligere var han i en otteårig periode vært - og ofte udskældt - på Viasats Champions League-udsendelser, indtil han blev fyret i 2012. Men nu skifter Schmeichel altså til den anden side af studie-bordet, hvor han skal være ekspert og bidrage med analyser og holdninger.

BT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra 6'eren og Peter Schmeichel.

Jobbet på 6'eren betyder, at Schmeichel udvider antallet af arbejdsopgaver, som i forvejen er relativt omfangsrigt. Danskeren holder sig blandt meget andet beskæftiget med opgaver som foredragsholder, ambassadør for Carlsberg, betting-figur hos Tipico - og tidligere i februar kom det frem, at Peter Schmeichel er blevet tilknyttet det ambitiøse kinesiske onlinemedie Sina Sports, hvor han skal være ekspert.

»Peter kommer til at lave online-analyser og videoindhold om Premier League. Vi arbejder også på at få arrangeret nogle store events derude med fans, hvor Peter skal være vært. Under EM i fodbold kommer han også til at rapportere fra EM til Sina Sport,« sagde Peter Schmeichels danske manager, Mads Frederiksen, ved den lejlighed.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.