Manchester City ydmygede Aston Villa, som tabte med tenniscifre i søndagens kamp i Premier League.

Forsvaret i Aston Villa var i ekstraordinært gavehumør, da Manchester City var på besøg i søndagens Premier League-kamp.

City vandt med hele 6-1 i en kamp, hvor foræringer og elendigt forsvarsspil gjorde det til en nem opgave for udeholdet.

Med sejren rykker City op på andenpladsen med 47 point efter 22 kampe. Liverpool topper tabellen med 61 point efter 21 kampe.

City-kantspilleren Riyad Mahrez åbnede målfesten med de to første mål efter 18 og 24 minutter. Ved begge mål sejlede Aston Villa-forsvaret.

Kort efter gjorde City-angriberen Sergio Agüero det til 3-0, inden Gabriel Jesus øgede til 4-0 i første halvlegs tillægstid på et flot oplæg fra Kevin De Bruyne.

Agüero øgede til både 5-0 og 6-0 i anden halvleg, og dermed skrev argentineren fodboldhistorie i engelsk fodbold, mens ligaen har heddet Premier League.

Agüero er nu den udlænding, der har scoret flest mål i Premier League med 177 mål. Den legendariske franske angriber Thierry Henry nåede at score 175.

Med de tre mål i søndagens kamp scorede Agüero hattrick for 12. gang i karrieren. Det er flest af alle i Premier Leagues historie.

Den tidligere engelske landsholdsangriber Alan Shearer var noteret for 11.

Shearer er den mest scorende af alle i Premier League med 260 mål, Wayne Rooney er noteret for 208 mål, mens Andy Cole nåede at score 187 gange.

Frank Lampard, der i dag er manager for Chelsea, nåede som midtbanespiller at score 177 gange i Premier League - samme antal som Agüero er på lige nu.

I overtiden af søndagens kamp på Villa Park i Birmingham reducerede Aston Villas angriber Anwar El-Ghazi til 1-6 på straffespark og pyntede dermed en lille smule på resultatet.