Til hverdag ligger Blackburn i midten af den engelske Championship. Alligevel klarede holdet uafgjort 1-1, da de lørdag mødte Premier League-topholdet fra Manchester City i FA Cup'en.

Manchester Citys manager Manuel Pellegrini begyndte kampen med det meste af b-kæden på banen, men holdet talte dog alligevel stjernespillere som Edin Dzeko, David Silva og Fernandinho.

Derfor var det også helt efter bogen, at den spanske angriber Alvaro Negredo kunne bringe favoritterne foran kort før pausefløjtet.

Men i stedet for at sætte sig på kampen, lukkede Manchester Citys vikarierende målmand Costel Pantilimon de undertippede værter ind i kampen.

Efter et hjørnespark tabte den rumænske målmand bolden ned for fødderne af Scott Dann, der resolut sparkede udligningen i nettet.

Pellegrini sendte til sidst hele arsenalet af stjerner på banen, men i stedet for en scoring indtraf kampens dramatiske højdepunkt fem minutter før tid, da Manchester Citys belgiske back Dedryck Boyata fik sit andet gule kort.

Med det uafgjorte resultat skal de to hold ud i en omkamp.