Manchester Citys argentinske stjerneangriber Sergio Aguero vil være glad for at se sin ven Lionel Messi i Manchester City. Pengene er ikke problemet, mener han, men det er Messis loyalitet til gengæld.

Med Lionel Messis kontraktudløb hos Barcelona til sommer, er rygterne om en mulig mega transfer med argentineren i hovedrollen stigende. En af de klubber, der skulle have penge og interesse i at hente Messi, er Manchester City.

Sergio Aguero er en god ven og landsholdskammerat med Messi på det argentinske landshold. Han siger, at han ville elske at have Messi i Manchester City, men at en transfer vil blive ’kompliceret'.

»Pengene er ikke problemet her, men jeg tror Messi, ligesom Ronaldo, er en spiller, der er et symbol for deres klub, og det er svært for dem at forlade den. Jeg vil elske at se Leo på mit hold, men det ser kompliceret ud,« sagde Aguero ifølge TyC Sport.

FC Barcelona er angiveligt i forhandlinger med Messi om en kontraktforlængelse, men der er indtil nu altså ingen officielle udmeldinger om, at en forlængelse skulle være underskrevet. Messi har spillet hele sin karriere i FC Barcelona. Hans nuværende kontrakt varer indtil næste sommer, og det betyder altså, at han er fri til at tale med andre klubber fra første januar.

Natten til onsdag sendte Messi Argentina til VM, da han scorede et hattrick i skæbnekampen mod Ecuador. Aguero var ikke at finde på banen, fordi han stadig er skadet efter et biluheld i Amsterdam.

Aguero kan dog komme i aktion for Manchester City i weekenden mod Stoke i Premier League, mens FC Barcelona og Messi møder Atletico Madrid på udebane lørdag aften.

Se også