Det kører ikke som smurt for Benjamin Mendy, når han trækker Manchester City-trøjen af og ifører sig designertøj. Han hygger sig lidt mere, end briterne tillader.

For nylig har han været i vælten for at holde en nytårsfest med sine venner i en tid, hvor England er lukket godt og grundigt ned for at få styr på coronavirussen. Nu viser det sig så, at det langtfra er første gang, at den 26-årige franskmand har set stort på restriktionerne.

I sommer fløj Benjamin Mendy nemlig en Instagram-veninde fra Grækenland til England for fire dages intens hygge. Det fortæller veninden Claudia Marino nu til The Sun.

Den 22-årige kvinde har endda været så venlig at dele detaljer om hyggeturen med Mendy. Claudia Marino fortæller, at hun kort inden den planlagte tur sendte Mendy et screenshot af de nyeste indrejseregler i England, hvor det gjaldt, at man skulle lade sig selvisolere i 14 dage ved ankomst.

'Du er i mit hus. Det er okay, de tjekker ikke,' svarede Mendy ifølge Marino tilbage.

Og så tog hun af sted.

»Jeg er ikke naiv, og jeg ved godt, hvordan fodboldspillere er, men jeg tænkte, at det ville være en oplevelse. Han var single, så jeg sårede ikke nogen,« siger Claudia Marino til The Sun.

Hun blev hos Benjamin Mendy i fire dages tid, inden turen igen gik tilbage til Athen. Da hun landede her, blev hun af Mendy bedt om at fjerne en video, som hun havde lagt op på Instagram, hvor hun var i Mendys hus.

Men det var altså ikke det bevis, der skulle ende med at bide franskmanden bagi. Det var derimod Claudia Morenos egen fortælling om turen.