Det var ikke mange kræfter, Manchester City og Manchester United skulle bruge for at gå videre i FA Cuppen.

Manchester City sparede de fleste stamspillere, da holdet gik knusende sikkert videre i FA Cuppen.

Med en sejr på 4-0 hjemme over Fulham fra den næstbedste engelske fodboldrække er City klar til ottendedelsfinalerne i pokalturneringen.

Det er Manchester United også med en endnu større sejr ude over Tranmere, der på en bane, som næsten bød på mere jord end græs, blev nedlagt med hele 6-0.

City-målmand Ederson, midtbanespilleren Kevin De Bruyne og angriberen Sergio Agüero sad på bænken i hele kampen, mens Raheem Sterling, John Stones og Rodri kom på banen i anden halvleg.

Fulham gjorde det svært for sig selv efter seks minutters spil, da udeholdets stopper Tim Ream klodset rev City-angriberen Gabriel Jesus ned i feltet.

Det takserede dommeren til rødt kort til Ream og straffe til City, som midtbanespilleren Ilkay Gündogan sikkert omsatte til 1-0 få minutter senere.

Ti minutter senere fordoblede Citys offensive spiller Bernardo Silva føringen, da portugiseren sparkede på mål lige uden for feltet.

Dernæst fik Fulham bedre styr på defensiven, mens City gik lidt ned i tempo, og der blev ikke scoret mere i første halvleg.

Fulham havde svært ved at levere den store modstand, og City havde bolden i størstedelen af spilletiden.

Og når udeholdet havde bolden, var det ofte ret usikkert - især i de bageste kæder.

Det udnyttede City to gange til slut, hvor højt presspil stressede Fulham-spillerne, der mistede bolden i egen forsvarszone.

Gabriel Jesus fik med to mål på hovedstød straffet fejlene fra Fulham efter 72 og 75 minutter, og så var den kamp endegyldigt lukket.

Manchester United satte hurtigt tingene på plads mod Tranmere. Modsat City havde Ole Gunnar Solskjær sendt de fleste af de faste startere på banen. Efter et kvarter stod der 3-0 efter mål af Harry Maguire, Diogo Dalot og Jesse Lingard.

Kort før pausen blev kampen reelt lukket, da først Phil Jones gjorde det til 4-0, og Anthony Martial lidt efter udbyggede føringen til 5-0.

Ti minutter inde i anden halvleg blev Tahith Chong nedlagt i feltet, hvilket udløste et straffespark til United. Det tog det unge stjerneskud Mason Greenwood sig af, og han sendte bolden i mål til kampens slutresultat.